Selecteer een pagina

Over Peggy

Mijn bronnen van inspiratie zijn het magische universum en de verbinding die wij daarmee hebben. Door deze verbinding zijn we in staat om onze zelfhelende vermogens te gebruiken. De wetenschap dat onze mind met een bewust en onbewust deel in staat is om ons leven voor ons te regelen. Door het besef dat wijzelf de dirigent zijn in ons leven maakt dat ik met veel respect blijf leren van mensen als Steven Blake, Eugene Gendlin, Marisa Peer, Vianna Stibal, Richard Gordon, Jon Kabatt Zinn, Gary Douglas, Mireille Mettes en Donna Eden. Ieder met zijn/haar eigen methode om het bewustzijn te vergroten en een manier aan te bieden waar de mensheid haar zelfhelede vermogens leert kennen.

Sinds 2006 heb ik reeds honderden mensen geholpen die de wens en ambitie hebben om te switchen naar een betekenisvoller leven. Oude overtuigingen, gedachten en pijnen uit het verleden loslaten. Mensen die vooruit durven en willen kijken en klaar zijn om deze transformatie aan te gaan.  Jij bent altijd degene die op elk ogenblik een keus kan maken. Durf jij het aan om vanaf nu bewust te kiezen voor een leven dat leidt naar bewustwording, groei in je relatie, werk of onderneming? Bel me (uiteraard gratis) voor een kort gesprek zodat ik je meteen kan vertellen of ik iets voor je kan betekenen.

“Mensen zichzelf laten overtreffen en verbazen”

Achtergrond

Mijn eigen reis startte in 1995 toen mijn leven er perfect uitzag. Ik had een fantastische baan, een huwelijk wat stabiel was en 3 prachtige gezonde kinderen. Ik voelde mijzelf gezonder dan ooit, ik genoot volop en dacht echt dat ik in de perfecte wereld leefde. Mijn leven was ingericht zoals ik me dat vroeger voor me zag. Ik had mijn eigen ideale wereld gecreëerd. Totdat een essentiële gebeurtenis het plaatje verstoorde.

Mijn ideale wereld stond op zijn kop. Ik kwam in een emotionele achtbaan terecht. Het heeft mij veel tijd, veel moeite en heel veel teleurstellingen gekost om uiteindelijk de juiste weg weer te vinden. Ik voelde aan alles in mijn lijf dat ik de enige was die het tij kon keren. Ik moest actie ondernemen. Mijn transformatiereis was begonnen. Ik ging op zoek naar rust, geluk en vervulling. De oplossing leek simpel, de weg ernaartoe bleek lastiger.

Door mijn eigen ervaring en verlangen ben ik mij als bewustwording en transformatiecoach gaan specialiseren. Ik ben afgestudeerd op HBO niveau aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Daarnaast heb ik vele aanvullende opleidingen gevolgd. Naast mijn werk als jobcoach bij RIBW-kam in Haarlem ben ik sinds 2006 zelfstandig ondernemer en begeleid ik mensen persoonlijk in hun transformatietraject.

Mijn grootste passie ?

“Mensen zichzelf laten overtreffen en verbazen”